AZ APESYTO ÉLETÉRZÉS

 

TANÁCSADÁS

A tudatos életmód tanácsadás segít abban, hogy jobban megértsük saját életünket, és hogy ezután hogyan tudjuk azt még jobbá tenni.

 

OKTATÁS

Az online oktatás lehetővé teszi számunkra, hogy saját tempónkban és kényelmesen tanuljunk, fejlődjünk.

 

INNOVATÍV TERMÉKFEJLESZTÉS

Az innovatív termékfejlesztésnek köszönhetően folyamatosan új és jobb termékek jelennek meg a webshopunkban.

 

AZ APESYTO ÉLETÉRZÉS

 

 

Megváltoztatjuk az élethez való viszonyod!

Értékalapú klubként célunk olyan átlátható, közösségépítő vállalatként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja minden tagjának, hogy felelős cselekedeteivel sokat tesz a társadalomért és közvetlen környezetéért.

Cégbemutató​​​

MIKOR INDUL AZ Apesyto webIRODA?

A testi és lelki egészség is alapvető fontosságú az általános jóllét és boldogság szempontjából. Érdemes odafigyelned mindkét területre, mivel egymást erősítik, és összhangban kell tartanod őket, hogy teljes életet élhess.


Dátum: 2025.01.01. 08:00

Hely: Hamarosan


 

Az anyagi stabilitás megteremtéséhez üzleti tevékenység is szükséges, amelynek feltételeit jelen dokumentum, a vállalat Kompenzációs Terve tartalmazza. A Hybratrins System rendszerébe kizárólag már regisztrált Közösségi Tag, úgynevezett Szponzor segítségével, az Ő ID számának megadásával lehet regisztrálni, mellyel minden Közösségi Tag rendelkezik. A közösséghez üzleti szándékkal csatlakozókat Disztribútoroknak hívjuk. A Disztribútorok 2 féle struktúrában kerülnek elhelyezésre (Genealógia és Trináris szárny). A struktúrák biztosítják az elszámolási rendszer alapját. A csatlakozás feltétele továbbá legalább egy Family Club Card megrendelése és kifizetése, mely kártya a rajta feltüntetett értékben és határidőig biztosít kedvezményeket az APESYTO Store-ban történő vásárlásokra. Az APESYTO termékek közvetlen értékesítése vásárlóidnak, az első pillére szilárd alapú üzletednek.

https://apesyto.com/szarnyalj-velunk-egy-csapatban/

https://apesyto.com/kompenzacios-terv-2/